Møbletrends i 2021

Møbleriet er et af de vigtigste elementer i hjemmet som er med til at give et visuelt udtryk for din boligs stil. Derfor er det ikke overraskende, at 2021 møbletrends har en unik forbløffende look der forsøger at imødekomme alle typer af stilarter.

For nogle år siden så genbrugstræ og retromøbler virkelig godt ud og heldigvis har disse trends stadigvæk sin plads i 2021. Retro designelementer introduceres dog med et frisk eftersyn som embracerer mere farvede designs og abstrakte former. Det er inspireret af 1950’erne med futuristisk flair, der kan sees i gulvtæpper, stole og borde.

Lav profil såvel som oprejst møbler vil fortsat være populære da det giver bedre potentiale for moderne design indenfor funktionelt orienteret indretning. Udsmykningen uden på disse lavprofilerede designs skaber i stedet et spændende mix af kontrasterende materialer, der arbejder sammen til at skabe interessante 3D effekter.

Organiske former har altid været udbredte men man ser nu mere minimalistisk organisk design starte sit indtog. Dette betyder smukke bredde bogstaver, naturspor og tyndere armlæn på stolen som alle combineres tá en lettere hyggelig stemning.

Fornyelsen og gennembrudsforsøget der foregår indenfor 2021 trendene ses tydeligst hos syntetiske produkter og overflader som derfor dominerer markedet. Tyngdefrigivelse, glatte linjer, lyse farver, sleek polymerer også meget mere; synseri spiller en afgørende rolle i det overordnede designfokus.

Uanset hvilken stil du kan lide, vil du helt sikkert finde noget du kan falde for mellem møbel trendsene der får kulør på hjemmet i 2021!

Møbletrends har ændret sig meget igennem årene, og det er ingen undtagelse for 2021. Både den samlede stil og de konkrete details har tendenser, der skaber et moderne udtryk. Vi tager et kig på de seneste trends og ser, hvad der inspirerer folk i år.

Først og fremmest vil vi se mere af et naturligt, komfortabelt udseende. Mærker som Anthropologie og Design Within Reach specialiserer sig i klassiske og moderne møbler, der leder tankerne mod en afslappet, hyggelig stil. Ved hjælp af naturlige materialer som træ, jute og bomuld kan du introducere god balance til ethvert design.

Efterfølgende vil retro-stilen fortsætte med en moderne drejning. Color blocking er så populært som nogensinde, med kulørerne pastelfarver, knaldpink og strålende oranger – alle sammen i gamle møbelformer. Vintage-fund omformes nu til personlighedsstyrede stykker, der introducerer et interessant udtryk til ethvert rum.

Møblernes detaljer bliver mere art déco-agtige end nogensinde før. Marmorbordplader, messingbeslag og lyse træmøbler er alle stilarter, som bliver populære hos forskellige brands over hele verden. Denne unikke stil beholder det moderne udseende, uden at gå på kompromis med det glamourøse look, som mange ønsker at opnå.

Endelig fokuserer trenden mere end nogensinde tidligere på bæredygtighed og økologi. Miljørigtige møbler stylet med genbrugsmaterialer og genanvendte produkter vil blive mere almindelige end nogensinde før. Dette luftige og bionedbrydelige udtryk appellerer især til mænd, som søger nye måder at introducere et miljøvenligt udtryk på.

Alt i alt er 2021 et år fyldt med spændende trends inden for møbler. Uanset om du foretrækker et mere revolutioært eller traditionelt udtryk kan du finde den perfekte stil til dit hjem!